E24 skal være først og best på de største nyhetene innen økonomi og næringsliv. Samtidig skal vi gi leserne innsikt og bakgrunn.
Det er når markedet faller kraftig, at E24 er aller best.
4. januar 2016, årets første hverdag, falt Shanghai-børsen syv prosent. Etterdønningene ble et voldsomt fall på børsene verden over og for oljeprisen, som da den gikk under 28 dollar fatet, hadde sin verste notering på 12 år. Det hele kulminerte samtidig som NHO holdt sin årskonferanse 7. januar. Med TV-studio på plass, flere journalister til stede og løpende dekning fra kontoret hadde vi kanskje en av årets beste dekninger – der vi kombinerte først-med-det-siste-oppdateringer og de lange linjene om oljeåret og omstillingen i norsk økonomi.
2016 ble året der E24 spisset sin nyhetsprofil ytterligere. Og hver gang vi vinner slagene, ser vi at stadig flere lesere oppsøker E24.
Her er noen av sakene som har preget oss i 2016.
Kraftig oljepris- og børsfall
Starten på året ble en veldig god periode for E24. Stor usikkerhet i markedene rundt Kina, og et kraftig oljeprisfall, førte til økt uro både for norsk og internasjonal økonomi.
Så ille var det at sentralbanksjef Øystein Olsen i sin årstale i februar advarte om at «winter is coming».
Her tok E24 pulsen på markedet hver dag, informerte løpende om utviklingen, samtidig som vi forklarte konsekvensene - både de kortsiktige og de mulige langsiktige, og selvfølgelig tok vi for oss det som var mest relevant for folks lommebok.
Gigantfusjon på norsk sokkel
Krisetider er også tid for konsolidering, og tidlig på sommeren kom meldingen om at Det norske oljeselskap sikret seg BPs norske virksomhet. En ny oljekjempe - Aker BP - var skapt.
Det var denne sommeren at Kjell Inge Røkke virkelig kom tilbake i rampelyset. Like før oljefusjonen ble det klart at Aker kjøper seg opp i Solstad Offshore, og deretter - mot manges vilje og etter en drakamp gjennom sommeren - fusjonerte Aker Rem Offshore inn i Solstad.
Oljebremsens opp- og nedturer har vært et av de viktigste dekningsområdene for E24 de siste par årene, og her har vi vært gode.
Brexit
24. juni skjedde det «ingen» trodde kunne skje. Det britiske folk hadde stemt for å forlate EU.
Markedet var i sjokk.

Pundet falt 85 øre i løpet av få timer, Oslo Børs og europeiske børser stupte.
Optimismen som så smått hadde kommet tilbake etter vinterens olje- og Kina-usikkerhet, var med ett borte.
På selve brexit-dagen kombinerte vi løpende oppdateringer fra markedet med tilstedeværelse i London.
Ved siden av de løpende nyhetene har vi forsøkt å gi vår lesere innsikt i hva brexit betyr for markedet, norsk økonomi og folks lommebok.
Trump
Det andre (virkelig) store sjokket i 2016 var Donald Trumps seier i det amerikanske presidentvalget.
Markedet reagerte negativt fra start, men stemningen snudde kjapt, og siden valget har det vært relativt rosenrødt i markedene.

Dog har lite vært klart om hvordan Trump faktisk vil gjennomføre sin økonomiske politikk, og det er knyttet stor spenning til utviklingen for amerikansk økonomi fremover, og ikke minst for verdensøkonomien med et tilsynelatende stadig mer isolasjonistisk USA.
Aldri har heller en president hatt så stor direkte påvirkning på aksjekursen til enkelte selskaper. Listen over selskaper som har fått smake på Trumps twittersalver, begynner å bli lang.
Norwegians USA-lisens
Bjørn Kjos og Norwegian hadde ventet i tre år da selskapet endelig fikk tillatelse til å fly fra USA.
E24 har vært nyhetsledende på en av de største sakene i norsk næringsliv de siste årene - lilleputselskapet Norwegians reise til å bli en flygigant. Dette har ikke skjedd uten konflikter, og striden om USA-lisens har vært bitter.
Så bitter at den faktisk ble en del av den amerikanske valgkampen.
Telenor-konflikten
2015 var et turbulent år for telekjempen, med både CV-trøbbel og en heftig oppvask som følge av Vimpelcom-saken.
2016 ble ikke stort bedre.
I slutten av november ble det klart at Konkurransetilsynet vil gi Telenor en rekordbot på 906 millioner kroner for «misbruk av dominerende stilling» i markedet.
Og et par uker senere kom det frem at styreleder Gunn Wærsted og konsersjef Sigve Brekke var i alvorlig konflikt, og at Wærsted ikke lenger hadde tillit til Brekke.
Saken ble avslørt av Dagens Næringsliv.
E24s sjefredaktør ba Sigve Brekke om å gå av, i en kommentar som fikk stor oppmerksomhet, men han fikk det ikke som han ville.
Kort tid etter ble det klart at både Brekke og Wærsted blir værende i Telenor.